Adatvédelem

Bármilyen sporttevékenységre

Töltött és töltetlen műfüves sportpályák – minden felhasználói csoporthoz van megoldásunk, legyen az professzionális futball, tenisz, utánpótlás akadémia, vagy óvodai-iskolai környezet

Bármikor használható

Gondolja meg, hogy ez a sportpálya akár a nap 24 órájában, az év 365 napján használható / igénybe vehető. Ha Ön ezt keresi, akkor a megoldás a műfüves pálya.

Műfüves sportpálya


Műfüves sportpályák létesíthetőek akár már meglévő aszfaltos kézilabdapályák helyén, szilárd burkolattal rendelkező felületeken, vagy új építésként is. A különböző meglévő felületekhez költséghatékony, de szakmailag helyes és tartós alépítménnyel készítjük el az új műfüves sportpályát. Töltött műfüves rendszereinkben a fűszál hosszabb, a fűszálak között elhelyezkedő kvarchomok és gumigranulátum adja a kellő rugalmasságot a megfelelő játékélmény érdekében. Cégünk, mint a zöld bevonattal ellátott SBR gumi gyártója egy környezettudatosabb, az egészségre ártalmatlan gumigranulátumot preferál betölteni a kivitelezett pályáiba.

Töltetlen műfüves rendszereinkben a fűszál rövidebb, a fűszálak között csak kvarchomok kerül betöltésre, az elengedhetetlen rugalmasságot a műfűszőnyeg alá elhelyezett rugalmas réteg – shockpad – szolgáltatja. Ezt a rendszert olyan helyeken javasoljuk, ahol a pályakörnyezetben megengedhetetlen a szóródó gumigranulátum, illetve ahol egyéb egészségügyi kockázatok még kiemeltebb figyelembevétele miatt e többletköltség tudatosan vállalható.

A jövő az új generációs műfüves pálya felületeké:

- A felület lágyabb és rugalmasabb lett.
- A polietilén anyagú szál lágyabb és kevésbé karcoló felületet biztosit.
- Felülete homok és gumigranulátum - gumiőrlemény kombinációjával van feltöltve,biztosítva a játékosok maximális teljesítményét.
- A pályán könnyű a mozgás.
- Kisebb a sérülés veszélye.
- Nagyobb a rugalmasság.
- A természetes fűhöz viszonyítva magasabb az ütési energia elnyelés.
- Kisebb súrlódási ellenállású fűszálak!
- A játékos számára kedvezőbb lehetőséget biztosít a könnyű és magabiztos mozgáshoz, különös tekintettel a becsúszó szereléseknél.
- Jó tapadás, horzsolásmentes csúszások játék közben!

Magas játékidő

Kiváló játékélmény

Olcsó fenntarthatóság

Mórahalom műfüves sportpálya
műfüves sportpálya
Szászvár műfüves sportpálya
Piliscsaba műfüves sportpálya
Győr műfüves sportpálya
  • 1165 Budapest, Jókai Mór utca 6