Adatvédelem

Szinte bármilyen sportra alkalmas

Legyen az labdarúgás, tenisz, kézilabda, kosárlabda, röplabda, atlétika, fallabda vagy más sport tevékenység a rekortán burkolatú pálya alkalmas lesz annak űzésére

Könnyen karbantartható és tisztítható

A rekortán pályák karbantartása egyszerű és nem igényel speciális eszközöket. A pályát elegendő tisztán tartani és hosszú évekig gondtalanul használhatjuk.

Rekortán sportpálya


A rekortán vagy más néven öntött gumi burkolat használata az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Köszönhető ez széleskörű felhasználhatóságának és esztétikus jól variálható színvilágának. Az öntött rugalmas burkolat eredetileg a salakos teniszpályák kiváltására lett kifejlesztve. Napjainkban egyre több helyen alkalmazzuk, ahol az a cél, egy igazán multifunkcionális pálya kivitelezése, amely az összes népszerű sportág (labdarúgás, tenisz, kézilabda, kosárlabda, röplabda, atlétika, fallabda) magas fokon művelésére alkalmas.

A rekortán vagy másnéven öntött gumiburkolat az egyik legbiztonságosabb sportfelület

Napjainkban egyre több helyen alkalmazzuk, ahol a cél, egy igazán multifunkcionális pálya kivitelezése, amely az összes népszerű sportág (labdarúgás, tenisz, kézilabda, kosárlabda, röplabda, atlétika, fallabda) magas fokon művelésére alkalmas.
A rekortán alkalmazási területei:
- Futópályák burkolata
- Multifunkcionális pályák burkolata
- Teniszpályák felülete
- Dekorációs felületek játszótéren és iskolákban
- Esésvédő felületek gyermekjátszótéren
- Medencék körül biztonsági zóna kialakítása

Tartós

Széles színválaszték

Multifunkciós

Rekortán sportálya
öntött gumi futópálya
rekortán futópálya
Öntött gumi sportpálya
Öntött gumi
  • 1165 Budapest, Jókai Mór utca 6